468×60
468×60

«Повір у себе» : поліцейські Тернопільщини завітали на фестиваль до дітей з особливими потребами

Традиційний шкільний фестиваль художньої творчості дітей з особливими потребами відбувся у Тернопільській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті для дітей із зниженим слухом. На концертну програму до вихованців закладу завітали і працівники поліції.

Творчий захід у навчальному закладі проводять щороку напередодні Міжнародного Дня інвалідів, який відзначають третього грудня. Майстерні здібності учнів закладу  вже не раз були оцінені працівниками поліції, а виставку робіт найменших школяриків правоохоронці організовували в управлінні Нацполіції краю.

Прийшли підтримати дітей та переглянути концертну програму поліцейські і цього року. Гостей у погонах у фойє вже традиційно зустрічала виставка художніх робіт, виконаних вихованцями школи-інтернату. Серед них – малюнки, вишиті бісером картини,  вироби з глини, ляльки-мотанки та багато інших яскравих виробів.

Згодом вони захоплено спостерігали танцювальні композиції, виконання пісень, театральні постановки.

Діти настільки добре підготувались і так старанно виконували номери, що важко було повірити у  те, що більшість із них мають проблеми зі слухом.

По завершенню програми поліцейські подякували учням та організаторам  за чудово підготовлений концерт та подарували їм спортивне спорядження.

Схожі статті