468×60
468×60

Безпечна міграція, безпечне працевлаштування – для ювеналів Тернопільщини провели спеціальні навчання

Що потрібно робити, аби не стати жертвою торгівлі людьми, як підшукувати роботу за кордоном, щоб не потрапити у пастку – про це та інше правоохоронцям ювенальної превентивної служби Тернопільщини розповіли організатори спеціального тренінгу.

Захід відбувався в рамках реалізації проекту “Підвищення обізнаності вразливого населення Тернопільської області щодо безпечної міграції та працевлаштування”. Мета зустрічі – попередження випадків торгівлі людьми, які трапляються внаслідок нелегальної трудової міграції громадян України за кордон.

За словами учасників навчань, дана зустріч і дана тема актуальна, як ніколи. Тому правоохоронці-ювенали повинні робити усе можливе, аби жертвами торгівлі людьми не ставали діти вразливих категорій, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Учасники заходу дізнались про урядові структури та громадські організації, до функцій яких входить надання інформаційної та іншої підтримки потенційних мігрантів та осіб, що повернулися із-за кордону, особливостей працевлаштування за межами країни.

Схожі статті