468×60
468×60

Безпечність пішоходів та недотримання ПДР водіями – основні причини аварій

dtp1Із закритим переломом плечової кістки звернулася до медзакладу близько 9:00 тернополянка. Її госпіталізували. Як з’ясувалося, жінка потрапила у аварію 25 квітня.

За попередньою інформацією, близько 8:50 водій автомобіля “Мерседес Віто”, рухаючись заднім ходом вулицею Злуки, збив пішохода. Жінка раптово вийшла на проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Про аварію з потерпілими надійшло повідомлення о 13:30 від старшого інспектора Івано-Франківської області. Він заявив, що в селі Іване-Золоте Заліщицького району зіткнулися дві автівки. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася на дорозі Заліщики-Іване-Золоте.

Двадцятип’ятилітній водій автомобіля “Фольксваген-Кадді”, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не дотримався безпечної дистанції і в’їхав у “ВАЗ – 2107″. В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій “Лади” потрапив до лікарні. Після надання меддопомоги його відпустили.

Два легкових автомобіля не розминулися того ж дня у Тернополі. Близько 19:40 на вулиці Об’їздна зіткнулися “ВАЗ-2106″ та “ВАЗ-2107″. Обом водіям лікарі надали меддопомогу на місці аварії. В лікувальні заклади учасники ДТП не зверталися.

Схожі статті