468×60
468×60

У трьох аварія в Тернополі травмувалося троє людей

dtpТри дорожньо-транспортних пригоди зареєстрували правоохоронці у четвер, 11 лютого, в обласному центрі. У кожній постраждали люди.

Порушення правил дорожнього руху стало причиною зіткнення двох іномарок на вулиці Будного, неподалік ринку “Західний”. За попередніми даними, водій автомобіля “АУДІ А-6″, повертаючи з Будного на Лучаківського, не пропустив “Рено-Кенго”. В результаті – пасажир “Ауді” із забоєм шиї звернувся до травмпункту, а у автівок механічні пошкодження.

Близько 10:30 на вулиці Тарнавського тернополянку 1957 року народження збив автомобіль марки “КІА”. Потерпіла переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. За меддопомогою жінка звернулася до травмпункту. У неї лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани голови та грудної клітки.

В травматологічне відділення дитячої обласної лікарні потрапив п’ятнадцятилітній тернополянин. Неповнолітнього на нерегульованому пішохідному переході, неподалік вулиць Злуки-Тарнавського, збив автомобіль “ФОЛЬКСВАГЕН КАДДІ”. Хлопця із травмами та забоями госпіталізували.

Інформація про усі автопригоди внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Схожі статті