468×60
468×60

Чотирма аваріями розпочався тиждень на Тернопільщині

dtp1П’ятеро травмованих, серед яких вагітна жінка, звернулися до медзакладів по допомогу в результаті дорожньо-транспортних пригод.

В понеділок, 21 грудня, на автошляхах Тернопільської області правоохоронці зареєстрували чотири аварії.

Із закритою травмою стопи, забоями та гематомами до лікарні приїхала мешканка Тернополя, 1948 року народження. Жінка заявила, що травми отримала в результаті аварії. Її близько 9:15 на вулиці Київська збив автомобіль і покинув місце пригоди.

За попередніми даними, потерпіла переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу.
Правоохоронці розшукують втікача.

Про ще одну аварію, але уже на вулиці Бродівська, повідомив в Тернопільський відділ поліції невідомий.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “Хюндай-Соната”, порушив правила дорожнього руху. Він не пропустив транспорт і як результат – зіткнувся із автомобілем “Део Матіас”.

За кермом “Део” була вагітна жінка, 1983 року народження. Її бригада швидкої допомоги госпіталізувала в пологовий будинок із підозрою на переривання вагітності.

Через порушення правил обгону між селами Мишковичі та Прошова Тернопільського району зіткнуося два автомобіля.

Аварія трапилася на автодорозі Мишковичі-Скоморохи. Водій автомобіля “ВАЗ 2109″, рухаючись в напрямку Прошови, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автівкою “Опель Астра”. Внаслідок аварії у водія “Жигулів” відкритий перелом обох ніг в ділянці колін зі зміщенням та забійна рана голови.

Травмувався у ДТП і пасажир “Опеля”. Чоловіка доправили до лікарні із забоєм плечового суглобу та різано-рваною раною лобної ділянки голови.

Дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася близько 20:00 і на Збаражчині. Про неї повідомив черговий лікар Вишнівецького медзакладу.

За попередньою інформацією, збаражчанин, керуючи автомобілем “Хюндай” на автодорозі Тернопіль-Кременець, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації та збив п’ятдесятисемилітнього чоловіка.

Потерпілий перебігав дорогу за межами пішохідного переходу. Його із травмами госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці звертаються до водіїв і пішоходів бути обачними на дорогах, не порушувати правила дорожнього руху, переходити проїжджу частину лише у відведених для цього місцях, а водіям стежити за швидкістю.

 

Схожі статті