468×60
468×60

Тиждень на Тернопільщині розпочався трьома ДТП

dtp1Одна людина загинула та п’ятеро отримали травми внаслідок трьох дорожньо-транспортних пригод, які трапилися шістнадцятого лютого на дорогах Тернопільщини.

У понеділок про аварію повідомила невідома жінка, яка о 2.20 зателефонувала в Борщівський райвідділ міліції. Вона сказала, що в райцентрі ДТП з потерпілими.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. При огляді стало відомо, що близько другої ночі водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок аварії травми різного ступеня важкості, окрім водія, отримали ще троє пасажирів легківки – дві дівчини та один хлопець. Усіх потерпілих доправили до районної лікарні.

О 20.50 інформація про ДТП надійшла в Залішицький райвідділ. На автодорозі поблизу села Торське водій рейсового автобуса Львів-Заліщики на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече здійснив наїзд на пішохода, мешканця села Мухавка, 1988 року народження. Хлопець йшов по проїжджій частині в зустрічному напрямку. Від отриманих травм потерпілий помер на місці пригоди.

Завершився понеділок аварією в Тернополі. О 21.40 на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Текстильній.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Шевроле, рухаючись вулицею Текстильна, неподалік ТРЦ “Подоляни”, збив мешканку Тернополя, 1994 року народження. Дівчина переходила дорогу в межах пішохідного переходу.

Внаслідок автопригоди потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою, з переломом кісток тазу доправлено в Тернопільську міську лікарню швидкої допомоги.

Інформація про усі дорожньо-транспортні пригоди внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває слідство.

Схожі статті