468×60
468×60

Оперативники викрили продавчиню магазину в крадіжці майже 40 тисяч гривень денної виручки

fqyxxyv5gp5swejmy6am_th_lnd_xxУ вчиненні крадіжки грошей співробітники Тернопільського районного управління поліції підозрюють 30-річну жительку обласного центру. Зловмисниця, аби віддати борги, потягнула з каси магазину майже 40 тисяч гривень.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників поліції від керуючої одного із продуктових магазинів обласного центру. Вранці працівниці, прийшовши на роботу, виявили, що з сейфу зникли виторгувані напередодні кошти.

На місці події поліцейські провели першочергові слідчі дії, слідів проникнення у приміщення сторонніх осіб не виявили. Камери відеоспостереження у торговому закладі теж були відсутні.

З’ясовуючи деталі скоєння крадіжки, оперативники карного розшуку встановили, що до протиправного може бути причетна одна із працівниць магазину. Отримана інформація допомогла викрити 30-річну жінку. Стало відомо, що вона, маючи борги, не змогла їх повернути.  Ввечері, після робочої зміни, непомітно взяла ключ від сейфу і забрала звідти готівку.

Того ж вечора краденими грошима розрахувалася  за борги. Вранці ж наступного дня прийшла на роботу і разом з іншими працівницями, відкривши сейф, виявила крадіжку. Жінка сподівалася, що не попаде в поле зору підозрюваних, проте оперативники зібрали докази її причетності до протиправного.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії жінки слідчі кваліфікують за частиною 1 статті 191 ККУ – привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні. Триває досудове розслідування.

Схожі статті