468×60
468×60

Мешканець Тернопільщини добровільно здав зброю до поліції

zbroyaАби уникнути неприємностей з законом, мешканець селища Підволочиськ добровільно здав обріз рушниці поліцейським місцевого відділу поліції.

Правоохоронці вилучили зброю та направили на експертизу до Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відомості про подію внесли до єдиного реєстру досудового розслідування згідно статті 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Тривають слідчі дії.

Працівники поліції нагадують мешканцям краю, що в області тривають профілактичні відпрацювання з метою стабілізації криміногенної ситуації в області та вилучення з незаконного обігу зброї , боєприпасів та вибухівки. В ході операції поліцейські перевіряють громадян на яких зареєстрована мисливська зброя та умови її зберігання. У двох власників працівники поліції вилучили мисливської рушниці через порушення таких умов.

Пам’ятайте, що відповідно до ч. 3 статті 263 Кримінального кодексу України особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності.

Схожі статті