468×60
468×60

ДТП на Тернопільщині

dtp3Із закритою черепно-мозковою травмою та забоями м’яких тканин лівої ноги до хірургічного відділення “Тернопільської університетської лікарні” 14 березня привезли малолітню дівчинку. Тринадцятилітня дитина отримала травми в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на вулиці С.Будного у Тернополі.

За попередньою інформацією, близько 16:00 водій автомобіля “Опель Кадет”, їдучи вулицею Будного, неподалік нерегульованого пішохідного переходу збив пішохода. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, а потерпілу після огляду лікарів відпустили додому.

Ще одна аварія трапилася в обласному центрі у перший день тижня. О 16:15 на нерегульованому перехресті нерівнозначних доріг проспекту С.Бандери та вулиці Клінічної зіткнулися автомобіль “Форд Фієста” та “Сузукі Грант Вітара”. Внаслідок аварії пасажира автомобіля “Форд”, жінку 1984 року народження, із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм скроневої і тім’яної ділянок голови доправили до травмпункту лікарні швидкої допомоги.

Про аварію з потерпілими у Кременці повідомила телефоном о 21:45 невідома жінка. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що на вулиці Дубенській водій автомобіля “БМВ” під час обгону зіткнувся з автомобілем “Ауді А-6″. В результаті автопригоди до лікарні потрапив водій “Ауді”. Його не госпіталізовували.
Триває слідство.

Схожі статті