468×60
468×60

Грабіжники відбирали у відвідувачів нічного клубу гроші, телефони та прикраси

grabigПоліцейські Тернопільського відділу поліції вийшли на слід грабіжників, що чинили напади на відвідувачі одного з нічних клубів обласного центру.

Сьогодні 19-річному та 16-річному тернополянам вже обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Старшого зі зловмисників підозрюють у вчиненні двох пограбувань, неповнолітній був спільником лише одного злочинного посягання.

Першою жертвою 19-річного нападника став житель Підволочищини. У чоловіка зловмисник відкрито викрав мобільний телефон, срібний ланцюжок та півтисячі гривень. На накрадені та виручені в ломбарді за реалізацію чужого майна гроші лиходій місяць розкошував, а потім знову пішов на брудну справу. Цього разу в компанії 16-річного знайомого.

У жителя обласного центру грабіжницький дует силою відібрав дві тисячі гривень та мобільний телефон, завдавши потерпілому тілесних ушкоджень.
Як встановили правоохоронці, старший з нападників уже раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Підозрюваним інкримінують частину другу статті 186 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Схожі статті