468×60
468×60

Будьте обережні: в області промишляють злодії-гастролери

zlodiiМайна на 20 тисяч гривень винесли злодії з помешкання пенсіонерки з Борщівського району, а з будинку жительки Козівського району зникло 6 тисяч доларів та декілька найменувань золотих виробів. Правоохоронці розшукують крадіїв та звертаються до краян бути пильними та не довіряти незнайомцям.

Як з’ясувалося, до потерпілої – 88-річної жительки Борщівського району близько обіду на подвір’я зайшли дві невідомі жінки. Вони сказали, що перевіряють електролічильники та попросили показати їм прилад. Бабуся впустила одну із незнайомок до хати, щоб вона зняла покази з лічильника. В цей момент інша жінка говорила зі старенькою на порозі. За деякий час незнайомки попрощалися з бабусею та поспішили покинути чуже подвір’я. Те, що з будинку зникли гроші та золоті вироби виявила внучка пенсіонерки, яка проживає з нею. Вона і повідомила про крадіжку працівників міліції.

Через свою безпечність потерпіла 56-річна жителька одного з сіл Козівського району. Жінка вранці пішла на роботу, а ключ від помешкання залишила під килимком. Цим і скористалися крадії. Як встановили правоохоронці, того дня селом ходили невідомі чоловіки, які продавали ринви. Правоохоронці припускають, що саме вони можуть бути причетними до крадіжки.

Міліціонери розшукують злодіїв та застерігають жителів області не бути надто довірливими. Не впускати в будинок незнайомих людей, які пропонують купити будь-який товар або хочуть потрапити до вашої домівки під будь-яким іншим приводом. Не ведіться на їхні пропозиції та не починайте з ними в розмову.

У жодному разі не залишайте ключі від помешкань у легкодоступних місцях – у поштових скриньках, під килимками тощо. Не зберігайте великі суми грошей в досяжних місцях (шафах, тумбочках, під матрацами).

Якщо ж з вами сталася подібна неприємність, негайно повідомте про це правоохоронців. Це дасть можливість розкрити злочин оперативно та повернути вам втрачене майно.

Схожі статті

-1 коментарі

  1. ганна

    дуже сильно зараз активувалися вс1 ц1 злод1йськ1 племена. У нас. у мо1х батьк1в н1коли не зачинялась хата на ключ – поставлять в клямку ран1ше коромисло. а пот1м. коли вже був водопров1д, десь з 1980 рок1в – якусь палку – мовляв дома немае н1кого. А зараз хата весь час на ключ. нав1ть коли хтось тут поряд у двор1 – хата на замку. та ще й дв1 здоровенн1 собаки б1гають по подв1р”1 без прив”язу. 1 то весь час як1сь люди заходять – то щось продають. то щось купують, то як1сь под1бн1 до циган, чолов1ки. скуповують метал – того 1 дивися. що потягнуть з двору плуг. чи ще яке небудь с1льськогосподарське обладнання. Просто страшно стало жити 1 просто у дв1р виходити. Хоча до Донбасу в1д нас дуже багато к1ломептр1в.

Comments are closed.