468×60
468×60

До 6 та 8 років в’язниці засуджено двох львів’ян, які вчинили розбійний напад на мешканця Тернопільщини

vbybstvoВирок суду вислухали двоє мешканців Львівщини за вчинення розбійного нападу на пенсіонера із Монастириського району Тернопільської області.

Подія трапилася торік у вересні. Як було встановлено під час досудового розслідування, львів’яни спланували злочин заздалегідь. З метою наживи приїхали до одного з сіл Монастирищини. Дочекавшись, коли господар вийде з будинку, накинулися на нього та почали щосили наносити удари палицею.

Свідком події стала донька потерпілого. Зловмисники почали вимагати у неї гроші, погрожуючи пістолетом. Проте жінці вдалося вирватися й вона почала кликати на допомогу. Злякавшись зайвого шуму, лиходії втекли так і не отримавши бажаного.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, затримали нападників, коли ті вже планували їхати рейсовим автобусом до Львова.

При огляді міліціонери вилучили у розбійників клейку стрічку, якою, найімовірніше, ті планували зв’язати своїх жертв, пневматичний пістолет, маски та інші знаряддя злочину.
Відносно підозрюваних було розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій.

Днями львів’яни вислухали вирок суду. Одного з обвинувачених позбавили волі на 8 років. Його спільника засудили до 6 років в’язниці з конфіскацією майна.

Схожі статті