468×60
468×60

Після сварки з матір’ю нетверезий син спробував вкоротити собі віку

1Із вогнепальною раною лівого передпліччя госпіталізували 26-річного житель Лановеччини. Правоохоронці з’ясували, що серйозну травму чоловік заподіяв собі сам.

Із потерпілим міліціонерам поспілкуватися наразі не вдалося, ним зараз займаються медики. Про події, що передували пострілу, який мало не став летальним, співробітникам лановецького райвідділу міліції відомо зі слів матері.

Жінка розповіла, що син прийшов додому напідпитку і між ними зав’язалася сварка. Спочатку вона намагалася заспокоїти його, але парубок розізлився ще дужче. Зрозумівши, що втихомирити нетверезого сина не вдасться, вийшла на подвір’я й викликала міліцію.

До хати матір повернулася, коли почула постріл. Син лежав на землі в крові, а поруч була рушниця. Жінка одразу зателефонувала у швидку. На місце події прибули місцеві правоохоронці.

- Рушниця, з якої потерпілий здійснив постріл, зареєстрована на нього, – повідомив начальник Лановецького райвідділу міліції Василь Бурик, – а свідчення матері підтвердили сусіди. Інформацію про даний факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Схожі статті