468×60
468×60

На мобільні телефони товариша спокусився 32-річний тернополянин

1Два дорогих мобільних телефона за тиждень загубив мешканець обласного центру. Коли втратив перший, то подумав, що через необережність, але після зникнення другого – звернувся із заявою до міліціонерів.

За словами потерпілого, в обох випадках він разом із товаришем гостював у знайомої.

Пам’ятає, що першого разу залишив мобілку в кімнаті заряджатися, коли ж йшов додому, телефону уже не було. Цій події тернополянин не надав належного значення й вже наступного дня придбав собі новий засіб зв’язку.

Ситуація з мобільним повторилася знову і у тій ж квартирі. Розморений алкоголем, потерпілий заснув, а коли прокинувся трубки не було.

На причетність до скоєння крадіжок правоохоронці почали перевіряти людей, які в обох випадках були поряд з потерпілим. У ході слідства стало відомо, що на недешеві засоби зв’язку спокусився товариш чоловіка.

Підозрюваний, раніше судимий 32-річний тернополянин. Останній зізнався, що крадені телефони, які власник оцінив більше ніж у п’ять тисяч гривень, здав у ломбард. Його дії правоохоронці кваліфікували за статтею 185 Кримінального кодексу – крадіжка.

Схожі статті