468×60
468×60

Волонтера-шахрая затримали правоохоронці Тернопільщини

1З початком антитерористичної операції на вулицях зросла кількість представників благодійних організацій, які збирають гроші на потреби бійців в зоні АТО. Однак, багато з них часто виявляються шахраями.

Правоохоронці Кременецького райвідділу внутрішніх справ затримали 19-річного псевдоволонтера, котрий збирав гроші у власну кишеню.

Парубок проживає в селі Горинка Кременецького району. Не раз потрапляв в поле зору правоохоронців через протиправні вчинки, за які вже відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Цього разу зловмисник вирішив збагатитися на доброті односельчан. Розповідав людям, що збирається поїхати добровольцем воювати на Схід й просив гроші на теплий одяг та решту необхідних речей. Зібране, витрачав на власні потреби.

Коли гроші закінчилися – подався до райцентру. Там юнак представлявся представником однієї з громадсько-націоналістичних організацій і знову збирав гроші у перехожих.
Надалі чинити шахрайські дії зловмиснику завадили правоохоронці.

Подію внесено до єдиного реєстру за статтею 190 ККУ – шахрайство. Триває слідство.

Схожі статті

-1 коментарі

  1. Алла

    Він дійсно був на Херсонщині, пішов добровольцем. Прийшов у відпустку, після чого був комісованй за хворобою. Має на руках всі відповідні документи. Ніяких грошей в людей він не просив, ми самі зібрали 1000 гривень. Не така вже й велика сума.

Comments are closed.