468×60
468×60

Арсенал, вилученої на Тернопільщині під час профілактичних заходів зброї, поповнила гвинтівка

zbroyaАби уникнути неприємностей з законом, мешканець райцентру Підгайці, що на Тернопільщині, добровільно здав поліцейським нарізну гвинтівку.

Нагадаємо, на Тернопільщині тривають оперативно-профілактичні відпрацювання спрямовані на виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї та вибухівки. Громадяни, які добровільно здають небезпечні предмети, звільняються від кримінальної відповідальності. Тож чоловік приніс небезпечний предмет в поліцію, який з його слів, знайшов ще на початку травня під час демонтажу господарського приміщення біля власного помешкання.

Правоохоронці вилучили зброю та направили на експертизу до Тернопільського наукового дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відомості про подію внесли до єдиного реєстру досудового розслідування згідно статті 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Тривають слідчі дії.

Правоохоронці проводитимуть таку оперативну роботу та вживатимуть додаткові заходи безпеки до кінця травня. Працівники поліції закликають краян добровільно здавати зброю та боєприпаси та повідомляти про виявлені небезпечні предмети до місцевих відділів та відділень поліції.

Схожі статті