468×60
468×60

Поліцейські Тернопільщини розпочали практичні заходи з вилучення із незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки

zbroya22 квітня на Тернопільщині як і загалом по Україні розпочався практичний етап заходів, спрямованих на виявлення та вилучення із незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів.

Зі слів начальника сектору управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Ігоря Стегновича, загальнодержавні профілактичні заходи розпочалися 19 березня. Майже місяць тривав підготовчий етап. Практичний період продовжуватиметься до 22 травня.

- Ці заходи спрямовані, насамперед, на стабілізацію криміногенної ситуації в області, -каже Ігор Стегнович, – Не секрет, що з початком бойових дій на сході країни чимало небезпечних предметів потрапило на мирні території. Для того, щоб ця та інша нелегальна зброя не стала знаряддям злочину, не призвела до непоправного, усі співробітники поліції Тернопільщини активно залучаються до проведення заходів.

Оперативники карного розшуку, співробітники управління превентивної діяльності, слідства, кінологи, кіберполіція та інші підрозділи задіяні до проведення практичних заходів. При необхідності залучатиметься спецпідрозділ КОРД.

Схожі статті