468×60
468×60

За минулу добу на дорогах міста та області трапилося кілька ДТП з травмованими

dtpЩе три аварії зареєстрували поліцейські в неділю, 23 квітня, на дорогах області. О 12:32 надійшло повідомлення від мешканця Києва. Чоловік заявив, що в його автомобіль врізався ВАЗ -2106 і є потерпілі.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій “Жигулів” порушила правила дорожнього руху і зіткнулася з автомобілем Mercedes. В результаті удару кермувальниця вітчизняного авто звернулася до лікарні. У неї медики констатували струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Після огляду її відпустили.

У Тернополі того ж дня не розминулися “DEAWOO LANOS” та тролейбус. За попередньою інформацією, водій легківки, виїжджаючи на перехрестя, не пропустив тролейбус.

В результаті – ДТП з матеріальними збитками. Кермувальник “DEAWOO LANOS” отримав тілесні ушкодження, але його не госпіталізовували. У обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

У Бучачі іномарка в’їхала у дерево. Аварія трапилася близько 20:00. Водій автомобіля Mercedes-Benz CL500, рухаючись вулицею Галицька, не впоралася з керуванням та допустила з’їзд транспорту з дороги, а вже після цього врізалася в дерево.

В результаті автопригоди із забійною раною брови, з саднами обличчя та травмою ліктьового суглобу за меддопомогою звернулася пасажирка іномарки. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

По усіх автопригодах триває слідство.

Схожі статті