468×60
468×60

На Тернопільщині чергове вбивство

nigСпиртне, конфлікт, суперечка і як результат – вбивство. На Тернопільщині під час розпивання алкогольних напоїв зарізали чоловіка.

За словами начальника Лановецького відділення поліції Василя Бурика, до них в чергову частину 28 грудня близько 18:00 подзвонила невідома і повідомила про ймовірне вбивство у селі Соколівка.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася. За вказаною адресою правоохоронці знайшли ніж та виявили сліди крові.

Опитуючи господаря будинку стало відомо, що цього дня він та троє односельчан розпивали спиртні напої. В якийсь момент між двома виникла суперечка. Вона переросла у бійку, а далі один із чоловіків схопив кухонний ніж та смертельно поранив ним тридцятидев’ятирічного опонента.

Тіло вбитого товариша вони перенесли на територію нежитлового господарства та скинули його у криницю, аби приховати сліди злочину. Проте один з чоловіків про вбивство розповів своїй подрузі, а та повідомила правоохоронцям.

Вбивцю затримали відповідно статті 208 КПК України. Це – житель Лановецького району, 1995 року народження. Зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності раніше. Наразі йому інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ – вбивство. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

У ході слідства, каже Василь Бурик, правоохоронці з’ясують причетність до вбивства і двох свідків події.

Схожі статті