468×60
468×60

Порушення правил дорожнього руху закінчилося лікарнею для трьох людей

dtp1Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у неділю, 19 червня, на Зборівщині. Близько 16:45 на автодорозі Львів-Тернопіль водій автомобіля “Део-Ланос” не надав переваги в русі під час виїзду на головну дорогу та допустив зіткнення із автомобілем “фольксваген Т5″.

В результаті удару в Зборівську лікарню доправили водія “Фольксвагена”. У чоловіка пошкодження м’язів лівого плеча, забій плечового суглобу.
Потрапив до медзакладу і пасажир з “Део”. У нього підозра на закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рвана рана лобно-тім’яної ділянки голови та рани лоба. Обом надана меддопомога без подальшої госпіталізації.

Ще одна аварія зареєстрована 20 червня в селі Ішків Козівського району. За попередньою інформацією, на перехресті вулиць водій мотоблоку “Зубр”, повертаючи ліворуч, не пропустив транспорт та зіткнувся із “Рено-Дастер”.

З закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями в реанімаційне відділення потрапив кермувальник мотоблоку. В обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Схожі статті