468×60
468×60

Скандальний директор Тернопільського ВПУ знову порушив Закон

1З повідомленням про нанесення тілесних ушкоджень її неповнолітньому сину до правоохоронців Тернопільського відділу поліції звернулася мешканка села Іванчани Збаразького району. Учня побив керівник училища.

Як стверджує 15-ріний потерпілий студент, на одному з занять у нього виник конфлікт з донькою директора, яка викладає в училищі. Педагог пожалілася на неслухняного учня батькові.

Вже вечері вихователь гуртожитку, в якому проживає потерпілий, викликав хлопця на вулицю. Там його чекав директор закладу. Зі слів юнака, під час словесного конфліку чоловік наніс йому кілька ударів в обличчя. Хлопець повернувся до кімнати та зателефонував батькам.
Вже вранці мама хлопця звернулася за допомогою до правоохоронців.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно частини 1 статті 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини. Триває розслідування.

Нагадаємо, що 8 лютого кадрова комісія департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА винесла рішення про звільнення директора ВПУ  із займаної посади, 9 лютого він перестав бути керівником навчального закладу. Проте продовжує працювати, як викладач.

Схожі статті