468×60
468×60

Кавалер виявився ласим до чужого майна

groshiУ вчиненні крадіжки грошей співробітники Чортківського відділу поліції підозрюють 19-річного жителя райцентру. Молодик поцупив з помешкання дівчини, з якою зустрічався, 650 американських доларів.

Зникнення грошей виявила матір дівчини, яка із заявою про крадіжку звернулася до поліцейських. За словами жінки, вона деякий час перебувала на заробітках, кошти надсилала доньці. Коли ж повернулася додому, то у сховку не дорахувалася чималої суми. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули помешкання заявниці. Слідів проникнення не виявили – вхідні двері та вікна були непошкоджені. Міліціонери почали відпрацьовувати різні версії, перевіряти коло знайомих потерпілої.

У вчиненні крадіжки поліцейські запідозрили 19-річного жителя райцентру, який зустрічався з донькою потерпілої. Він зізнався у тому, що взяв гроші зі сховку. Як з’ясувалося, робив хлопець це тричі. Аби не виявили зникнення грошей, спершу брав малі суми. Проте апетити зростали. Загалом йому вдалося винести з чужого помешкання 650 американських доларів. Чужі кошти витратив на розваги з друзями.

Щодо горе-кавалера розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

Схожі статті