468×60
468×60

25 листопада після ДТП у медзаклади Тернопільщини звернулося троє травмованих

dtp3З переломом шийки стегна та закритим переломом передпліччя 25 листопада бригада швидкої допомоги доправила до травматологічного відділення пенсіонерку, 1935 року народження. Жінка ще 11 листопада потрапила під колеса автомобіля.

За попередньою інформацією її збив автомобіль “ВАЗ-2107″, водій якого рухався заднім ходом вулицею Лисенка, 8А. Чому жінка одразу не звернулася до поліції та причини наїзду встановить слідство.

Про дорожньо-транспортну пригоду на Теребовлянщині повідомив о 17.25 мешканець Київщини – водій автомобіля “Шевроле Лачетті”. Чоловік заявив, що на автодорозі “Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль”, поблизу села Різдвяни, він не впорався з керуванням та зіткнувся з гужовою підводою.

Останньою керувала жителька Теребовлянського району, 1961 року народження. Потерпіла із забоєм ліктя та голови звернулася за меддопомогою в Теребовлянську райлікарню, але її не госпіталізовували.

Автомобіль та підводу помістили на арештмайданчик.

Із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку бригада швидкої допомоги доправила до Тернопільської університетської лікарні чоловіка, 1948 року народження. Його, близько 20.00 збив водій автомобіля “ВАЗ-2109″. За попередньою інформацією, пенсіонер переходив дорогу за межами пішохідного переходу в напрямку руху автівки.

Причини всіх ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група.

Схожі статті