468×60
468×60

У Тернополі Меморандум про співпрацю підписали управління міліції та Асоціація платників податків

1Захищати бізнес та права платників податків на Тернопільщині правоохоронці будуть спільно з територіальною Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

У п’ятницю, 24 липня, начальник обласного управління міліції Олександр Богомол та голова ради асоціації Ігор Дутка підписали Меморандум про співпрацю.

У підписаному меморандумі цілий комплекс питань, над якими відтепер міліціонери працюватимуть спільно з громадською організацією. Це і забезпечення захисту законних прав та інтересів платників, надання їм соціальної та правової допомоги, запобігання економічним та фінансовим правопорушенням.

Спільною буде також співпраця у напрямі подолання корупції в підприємницькій діяльності. Документ також передбачає обмін досвідом, рекомендаціями, здійснення спільних дій та заходів, спрямованих на захист інтересів бізнес-середовища Тернопільщини.

- Ми будемо робити усе для того, аби бізнес в області розвивався чесно та прозоро, – зазначив начальник обласного управління міліції Олександр Богомол. – Захист законних інтересів та прав платників податків – наша спільна справа. Ми готові надавати всебічну допомогу членам Асоціації платників податків в Тернопільській області.

Голова ради асоціації Ігор Дутка подякував керівнику міліцейського відомства за активну позицію та допомогу в боротьбі з корупційними проявами в суспільстві.

Схожі статті