468×60
468×60

Крадіїв друкованої продукції народного депутата затримали правоохоронці

1Зловмисників, які викрали у Тернополі друковану продукцію одного з народних депутатів України, впіймали правоохоронці.

Ними виявилися двоє колишніх вихованців Коропецької школи-інтернату. За плечима двадцятилітніх юнаків уже є судимості за крадіжки.

За словами міліціонерів, вийти на слід зловмисників допомогло відео, взяте з камер спостережень. Знайшли крадіїв на ринку. Вирішується питання про обрання для них запобіжного заходу.

Підозрювані кажуть, що вони винесли пакунки на вулицю, а тоді викликали таксі та завезли все в пункт прийому макулатури.

Нагадаємо, що 17 березня в міськвідділ міліції від мешканця Тернополя надійшло повідомлення про крадіжку.

Чоловік заявив, що в ніч з 16 на 17 березня з приміщення готелю “Україна” невідомі особи викрали частину друкованої продукції, а це сорок тисяч примірників звіту за сто днів роботи одного з народних депутатів України.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, звіти зберігалися у загальнодоступному місці.

За гарячими слідами міліціонерам вдалося встановити, що 80 пачок по 500 примірників невідомі встигли здати в пункт прийому макулатури.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 частиною 2 ККУ – крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Схожі статті