468×60
468×60

Правоохоронці Борщівщини змагалися, щоб допомоги бійцям АТО

1Благодійний турнір з настільного тенісу провели правоохоронці Борщівського райвідділу внутрішніх справ у спорткомплексі агротехнічного коледжу міста. Ініціатор заходу - керівник райвідділу Володимир Горб`як. До змагань долучилися очільники підприємств та держустанов райцентру.

Обов’язковою умовою участі в змаганнях були символічні грошові внески. Усі кошти передали на підтримку бійцям, які проходять реабілітацію в медичних закладах області. Внесли свою лепту у підтримку наших захисників і місцеві підприємці та колектив сироробного заводу.

За звання найкращого змагалося десять команд, які представляли різні підприємства і установи Борщівського району. За призові місця з командою міліціонерів змагалися службовці міської ради, викладачі агротехколеджу, працівники спиртозаводу, пожежної частини та районної лікарні.

В запеклій боротьбі четверте місце посіла команда Борщівської міської ради. Третє вибороли тенісисти фермерського господарства «Айва». Почесне друге місце дісталося команді підприємства «Дінтер Україна Скала», а перемогу здобула команда тенісистів із селища Скали-Подільської.

Призери турніру отримали призові кошти, а це – 4 тисячі гривень, які передали на допомогу бійцям АТО.

Учасники і організатори турніру хвилиною мовчання вшанували пам`ять воїнів, які віддали своє життя у боротьбі з агресором.

Схожі статті