468×60
468×60

Тернопільські слідчі привітали з Днем народження вихованця підшефного закладу

Із 14-літтям одного з вихованців «Тернопільського обласного навчально-реабілітаційний центру» привітали співробітники слідчого управління обласної міліції.

Вітання від правоохоронців приймав Валерій. Хлопчик з народження прикутий до інвалідного візка та дуже рано залишився без батьківської опіки – тато помер, а маму позбавили батьківських прав. Попри свої фізичні обмеження підліток активно займається силовим видом спорту – паверліфтинґом.

Валерій, як усі діти з нетерпінням чекав на своє день народження, адже усі труднощі й негаразди у цей день забуваються. Втілити у життя бодай одну з мрій дитини спробували співробітники слідчого підрозділу.

Візит міліціонерів став приємною несподіванкою для іменинника. На день народження Валерій отримав омріяний планшет та солодощі.

- Дуже приємно, що міліціонери ніколи не забувають про нас, завжди підтримують наших вихованців, – зазначила директор «Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру» Ірина Король. – Люди у погонах завжди бажані гості у нашому навчальному закладі.

Слідчі вже не один рік опікуються навчально-реабілітаційним центром, де виховуються та навчаються діти з наслідками поліомієліту і церебральним паралічем. Вони надають посильну допомогу, радують дітей подарунками.

- Ми намагаємося повсякчас допомагати своїм підшефним, – каже начальник відділення слідчого управління Рустам Гикавчук. – Усмішки на обличчях дітей – це основна нагорода за нашу працю, а ще хочеться, щоб збулася їхня найзаповітніша мрія і всі вони стали здоровими.

Схожі статті