468×60
468×60

Бережанського наркоділка затримали на гарячому міліціонери

konoplyz20-річного жителя райцентру за підозрою у зберіганні та реалізації наркотичних речовин затримали оперативники Бережанського райвідділу внутрішніх справ спільно з співробітниками відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції.

Молодик зловживав марихуаною та ще й торгував наркотичним зіллям.

Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Володимир Строїч, юнак ніде не працює, вживає наркотичне зілля і вирішив підзаробити й на інших любителях марихуани.

Клієнти замовляли наркотики по телефону і щойно надходило замовлення – товар доставляли у домовлене місце.

Продовжувати здійснювати протиправне діяння бережанцю завадили правоохоронці. Під час чергового збуту марихуани міліціонери затримали наркоділка. У ході особистого огляду оперативники вилучили у зловмисника згорток із забороненою подрібненою наркосировиною вагою 20 грам.

Хлопця затримали в порядку статті 208 КПК України та доправили у райвідділ. В ході слідства міліціонери провели санкціонований обшук помешкання затриманого під час якого виявили і вилучили ще 200 грам марихуани та саморобний пристрій для куріння наркозілля.

Наразі кримінальне провадження щодо підозрюваного розпочато за статтею 307 (частина 2) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотовару. Триває слідство.

Схожі статті