468×60
468×60

Сім років за гратами проведе мешканець Тернопільщини, який до смерті забив знайомого

graty57-річний житель Кременця опинився на лаві підсудних. Чоловік позбавив життя знайомого через мобільний телефон. Кривава подія сталася цього року влітку.

Конфлікт між чоловіками назрівав давно. Підсудний, перестрівши знайомого на вулиці, почав з’ясовувати, куди подівся його мобільний. Від словесної суперечки перейшов до бійки, кілька разів вдарив опонента у голову. Той впав на землю, але ще подавав ознаки життя. У такому стані зловмисник залишив свою жертву посеред вулиці.

Свідком інциденту став спільний знайомий чоловіків. Він через кілька годин повернувся на місце події і побачив потерпілого, який лежав непритомний на землі. Тому вирішив викликати швидку. Медикам не вдалося врятувати життя чоловікові. Через десять днів, не приходячи до свідомості, він помер.

Правоохоронці затримали винуватця злочину за «гарячими» слідами. Щодо нього відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть).

57-річний кременчанин неодноразово був судимий за корисливі та насильницькі злочини. В ув’язненні провів більшу частину свого життя.

Суд визнав підсудного винним у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть і засудив до семи років неволі.

Схожі статті