468×60
468×60

Школярі передали подарунки для воїнів АТО

«Ви долею й Богом на захист обрані святих рубежів України» – саме з такими словами тернопільські школярі звернулися до бійців, які знаходяться на сході нашої держави.

Учні спеціалізованої школи № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов вже вкотре вражають дорослих своєю відданістю й патріотичною позицією. Свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час діти дарують військовим, які захищають цілісність нашої держави.

Школярі зібрали на схід їжу, теплий одяг, засоби гігієни і обереги та листи з побажаннями повернутися додому переможцями. Діти добре розуміють, яку важливу місію виконують рідні і зовсім незнайомі їм люди – воїни АТО.

«Вітаміни для бійців» – це величезні пакунки з сухофруктами, трав’яними чаями, горіхами та медом відправляться до правоохоронців на схід під час чергової ротації. Усі ці смаколики стануть символічними подарунками силовикам до Дня Святого Миколая, аби вони відчули частину родинного тепла.

У посилку діти спакували й інші подарунки: печиво, шоколад, теплу білизну та власноруч вив’язані шкарпетки. Не забули учні і про обереги, іконки та хрестики.

Емоційними й зовсім не дитячими виявилися авторські вірші другокласників та символічні листівки з привітаннями.

Заступник начальника обласного управління міліції Олег Ляхович подякував за допомогу та підтримку, зазначивши, що ці подарунки загріватимуть бійців на сході, а дитячі вироби стануть оберегами для захисників, на яких зараз лежить велика відповідальність за майбутнє нашої держави.

Схожі статті