468×60
468×60

Допомогти паливно-мастильними матеріалами просять правоохоронці краю

12,5 тонни дизпалива та півтори тонни бензину необхідно правоохоронцям Тернопільщини, щоб відправити на шосту ротацію у зону проведення антитерористичної операції бійців. Усім необхідним, завдяки керівництву міліції, волонтерам та меценатам, хлопці забезпечені у повному обсязі – є достатньо харчів, озброєння та теплого одягу. 

15 листопада 95 міліціонерів їдуть на схід держави аби замінити своїх колег. З них 50 поміняє бійців міліцейського спецбатальйону “Тернопіль” та 45 зведеного загону, які несуть службу на восьми блок-постах Луганської та Донецької областей.

Проте, пального уже немає. Керівництво Тернопільського обласного управління міністерства внутрішніх справ звертається до волонтерів, підприємців, перевізників та інших благодійників допомогти з паливно-мастильними матеріалами, які так необхідні для проведення ротації.

Потрібне пальне і для дозаправки транспорту, який наразі перебуває в зоні АТО, а це – 20 одиниць відомчої автотехніки та шість легковиків, переданих волонтерами.

2,5 тонни дизпалива та півтори тонни бензину – це та кількість пального, яка необхідна бійцям, щоб доїхати до місця дислокації, завезти озброєння, харчі та речі, а також для повноцінного несення служби в зоні АТО.

Бажаючі допомогти можуть звертатися за номерами телефонів: 27 17 30 та (067) 352 99 43, (067) 302 08 12.

Схожі статті