468×60
468×60

Утікача з дільниці соціальної реабілітації виправної колонії затримали Тернопільські правоохоронці

1Зловмисник прямував автобусом у сусідню Івано-Франківську область. Завдяки злагодженим діям співробітників міліції, його вдалося швидко затримати та повернути до виправного закладу.

Як розповів т.в.о начальника обласного управління міліції Олександр Богомол, під час перевірки дільниці соціальної реабілітації, що у селі Лосяч Борщівського району, черговий Копичинецької виправної колонії виявив відсутність одного з засуджених. Про це він одразу повідомив правоохоронців.

Зниклий, 46-річний мешканець Вінниччини, відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.

Після трьохрічного відбування покарання в Копичинецькій колонії вінничанина перевели до дільниці соціальної реабілітації. Проте, звідти чоловік втік.

Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення. Почалися посилені пошуки втікача. На його розшук орієнтували всі міськрайвдділи області.

Працівники міліції розподілилися на групи. Опитували людей, показували їм фотографію розшукуваного, перевіряли транспортні засоби.

Вже за декілька годин, в результаті оперативно-проведених заходів, працівники Бучацького райвідділу міліції затримали втікача в одному із автобусів.

Отримавши повідомлення про надзвичайну пригоду, весь особовий склад райвідділу був піднятий по тривозі, – каже т.в.о начальника Бучацького райвідділу міліції Казимир Попіль.

- В автобусі маршрутом «Борщів-Івано-Франківськ» ми помітили підозрілого чоловіка, який за описом був схожий на втікача, – розповідає начальник ізолятора тимчасового тримання райвідділу Микола Сеньків. – Попросили його пред’явити документи, однак, їх у нього не виявилося. Як з’ясувалося, перед нами був саме той засуджений, який скоїв втечу з колонії.

Разом із Миколою Сеньківим участь у затриманні розшукуваного взяли старший інспектор патрульно-постової служби Василь Сисак та оперуповноважений карного розшуку Віталій Іванусь.

Міліціонери передали затриманого співробітникам державної пенітенціарної служби.

Схожі статті