468×60
468×60

Аби було за що випити, вдався до крадіжок

5Крадіжки з магазину та приватного помешкання співробітники Підволочиського райвідділу міліції інкримінують 41-річному жителю одного із сіл району.

З чужого житла чоловік поцупив мобільний телефон й особисті речі господів, а з торгового закладу виніс продукти харчування і картки поповнення мобільного зв’язку.

Проблеми із Законом у підозрюваного не вперше – раніше він уже відбував покарання за крадіжки. Постійного заробітку житель Підволочищини не має, натомість полюбляє перехилити чарку. Відтак, аби заробити на пляшку для себе та своєї співмешканки, чоловік вдався до крадіжок.

Спочатку за наживою поліз до сільського магазину. Він знав, що у крамниці не встановлена охоронна сигналізація, тож вночі без особливих зусиль проник всередину. З магазину викрав картки поповнення мобільного зв’язку, продукти харчування, спиртне та цигарки. За підрахунками власника з крамниці злодій виніс добра майже на тисячу гривень.

Наступного разу вирішив розжитися добром в будинку односельчанина. Звідти поцупив мобільний телефон і особисті речі господарів.

Продовжувати красти чоловікові завадили працівники місцевого райвідділу. Наразі за усіма фактами його злодійських походеньок відкриті кримінальні провадження , що підпадають під правову кваліфікацію статті 185 ККУ – крадіжка. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Схожі статті