468×60
468×60

Поліція охорони пригляне за вашою дитиною лише за 100 гривень на місяць

діти і поліцейськийНевдовзі розпочнуться літні канікули, які багато дітей змушені будуть провести вдома. Для батьків це передусім хвилювання: де гуляє дитина, чи не порушує домовленостей, чи буде кому її захистити в разі небезпеки? Всі ці переживання – додатковий стрес, що відволікає від роботи, але йому легко запобігти, довіривши безпеку дітей поліції охорони.

– Щоби батьки знали, де перебуває їхня дитина, ми пропонуємо придбати для неї портативний GPS-трекер з функцією тривожної кнопки, – розповідає заступник начальника Управління поліції охорони в Тернопільській області Олексій Дзюра. ­– Також це може бути спеціальний додаток у смартфоні. Він встановлюється на телефон дитини, а на екран виводиться кнопка виклику поліції. Якщо дитина її натискає, сигнал надходить на головний пульт централізованого спостереження – і озброєний наряд поліції охорони прибуває за координатами GPS-трекера чи телефона за лічені хвилини.

Замовивши послугу індивідуального супутникового стеження за дитиною, батьки зможуть у режимі реального часу бачити маршрути її пересування і слідкувати за відхиленнями лише за 100 гривень на місяць.

Отримати фахову консультацію і замовити послугу GPS-спостереження можна з мобільного за безкоштовним номером 9899 або на сайті https://securitypolice.com.ua/

Управління поліції охорони в Тернопільській області

Схожі статті