468×60
468×60

Поліцейські нагадують про пожежну безпеку у новорічні свята

1111111Хлопавки, петарди, бенгальські вогні, салюти, гірлянди – усе це не лише красиво, але й небезпечно. Тому дотримуватися правил пожежної безпеки повинні всі.

Будь-яку ялинку, чи то штучну, чи живу потрібно встановлювати на стійкі основи якомога далі від обігрівачів та свічок. Освітлення купуйте лише у продавців, які мають документи сертифікат якості, де зазначена інформація про пожежну небезпеку цієї електронної продукції. Інакше ви ризикуєте разом з новорічною гірляндою замість свята принести в будинок біду.

Перед використанням піротехнічного виробу уважно вивчіть вимоги безпеки і суворо дотримуйтесь інструкції. Не запускайте феєрверки, петарди та інші піротехнічні вироби, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Категорично забороняється застосування піротехнічних виробів в будь-яких приміщеннях та будинках, а також на дахах, балконах, лоджіях та інших спорудах.

Через терористичні атаки російської федерації оселі можуть залишатися без тепла та світла, а тому люди починають використовувати альтернативні засоби освітлення та обігріву.

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки для того, аби свята не перетворились на трагедію.

Схожі статті