468×60
468×60

Любителів наркотичної сировини викрили правоохоронці Тернопільщини

narkotaТри кримінальних провадження згідно статті 309 ККУ відкрили працівники Тернопільського райуправління поліції. Перед законом відповідатимуть троє жителів обласного центру.

Патрулюючи вулиці обласного центру, правоохоронці помітили чоловіка, який курив заборонені речовини, а коли побачив людей у формі, то почав поводитися дивно. При поверхневій перевірці у нього виявили та вилучили поліетиленові пакетики з речовиною рослинного походження зеленого кольору та з невідомими зернами.

Ще одного перехожого з згортком речовини, схожою на коноплю, зупинили правоохоронці на Київській. Чоловік блукав між дачними будинками. Пояснити, що він там робить не міг. Коли поліцейські запиталися про заборонені речі, то він сам зізнався, що має наркотичну сировину.

Згідно статті 309 ККУ відповідатиме й тридцятивосьмирічний чоловік. Він, виходячи з таксі, побачив працівників поліції і щось викинув. Як з’ясувалося, житель обласного центру позбувся пакетику з речовинами кристалічно-рожевого кольору, а саме з солями. У ході розмови тернополянин зізнався, що згорток його, а викинув, бо злякався.

Усі заборонені речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. І лише після експертизи стане відомо, що загрожує порушникам.

Схожі статті