468×60
468×60

Шість автопригод за 24-27 грудня трапилося на Тернопільщині

Одна людина загинула, восьмеро отримали травми – результати шести автопригод, які трапилися на дорогах міста та області за 24-27 грудня.

Минулого четверга у Тернополі водій автомобіля Ford Transit, виїжджаючи з автозаправки на вулиці Шептицького, не переконався у безпечному русі і виїхав на головну дорогу. В результаті такого маневру він зіткнувся з Volkswagen Golf. До лікарні доправили дев’ятирічного пасажира з Volkswagenа. У хлопчика закритий перелом пальця на руці та забій носа. Після надання меддопомоги його відпустили додому.

У Чорткові 24 грудня під колесами автомобіля Opel Zafira  опинилася 32-річна місцева жителька. Потерпіла переходила проїзну частину дороги в межах пішохідного переходу.  Жінку з рваною раною голови, закритою черепно-мозковою травмою та струсом доправили до лікарні. Водій з місця пригоди втік. Його місце перебування встановлюють правоохоронці.

Двадцять п’ятого грудня в селищі Велика Березовиця близько 19:00 на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече водій автомобіля Renault Kangoo не впорався з керуванням, врізався в електроопору. Після цього авто злетіло у кювет та перекинулося.

До лікарні з відкритим переломом стегна бригада швидкої доправила кермувальника. Потрапили до медзакладу і шістдесятиоднорічна пасажирка. У жінки закрита черепно-мозкова травма, струс, закритий перелом ключиці та ребер та травми грудної клітки.

Не розминулися 26 грудня у Гусятинському районі дві іномарки. Близько 20:30  неподалік села Яблунів водій автомобіля MAZDA не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в RENAULT

В Чортківську лікарню закритим переломом гомілково-ступеневого суглобу госпіталізували водія Мазди. Отримали тілесні ушкодження і двоє пасажирів з іншого авто.

Летально завершилася автопригода для п’ятдесятирічного чоловіка. Його в ніч з 26 на 27 грудня у Тернополі збив водій автомобіля Opel Astra. За словами кермувальника, потерпілий раптово вийшов на проїжджу частину дороги за межами переходу і він не встиг загальмувати. Чоловіка з травмами забрала бригада екстреної допомоги. Проте врятувати життя йому медикам не вдалося.

У Борщівському районі на автодорозі Озеряни-Ланівці-Борщів водій Hyundai Santa FE не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Opel Astra. Лікарі надали меддопомогу вагітній пасажирці з Опеля. Загрози життю її чи дитини немає. Транспортні засоби зазнали механічні ушкодження

У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. По всіх ДТП триває слідство.

Схожі статті