468×60
468×60

Одного з обвинувачених у справі вбивства тернополянина Віталія Гнатишина поліцейські доправили до слідчого ізолятора

sudПричетний до вбивства 20-річного тернополянина 25-річний Володимир Біляшевич на час судового розслідування перебував на волі.

Коли у травні апеляційний суд Тернопільської області залишив без змін вирок першої  інстанції – десять років позбавлення волі для Сергія Терендеха  і 7 років  для Володимира Біляшевича, останній став уникати покарання.

На виконання вироку апеляційного суду  співробітники Тернопільського відділу поліції розшукали обвинуваченого та доправили до слідчого ізолятора для подальшого відбування покарання.

Нагадаємо, Віталія Гнатишина побили в ніч на 30 червня 2018 року біля нічного клубу “Алюр” у Тернополі. Поліція затримала двох підозрюваних у скоєнні злочину — 24-річного Сергія Терендеха та 25-річного Володимира Біляшевича.

Сергію Терендеху інкримінували дві статті Кримінального кодексу України: хуліганство, скоєне групою осіб, і умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Володимиру Біляшевичу – три статті: погроза вбивством, хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї, носіння вогнепальної зброї без передбаченого законодавством дозволу.

Схожі статті