468×60
468×60

Під колесами автомобіля загинула жінка

Тридцятирічна жінка потрапила під колеса автомобіля марки ЗАЗ. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 18 лютого неподалік села Смиківці Тернопільського району.

На автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка водій Славути збив жінку. За попередніми даними, потерпіла перебігала проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Жінка – мешканка селища Великі Бірки. В результаті удару вона загинула.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Проїзна частина, де трапилася аварія, була сухою та без пошкоджень. Кермувальник каже, що не встиг вчасно пригальмувати, оскільки жінка вискочила перед транспортним засобом раптово. Попередньо водій тверезий, але у нього відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Працівники поліції звертаються до учасників дорожнього руху, які 18 лютого в період з 18:10-18:20 проїжджали даним відрізком дороги та можливо зареєстрували ДТП на відеореєстратор або бачили, що трапилося, допомогти слідству, надавши інформацію за номером +38(068-000-72-21 або на лінію “102″. Анонімність гарантується.

Схожі статті