468×60
468×60

Правоохоронці Тернополя піймали одного з трьох підозрюваних у розбої

biykaТримання під вартою без права внесення застави – такий запобіжний захід обрали судді жителі Тернопільської області. Чоловікові інкримінують статтю 187 частина 2 ККУ – розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм.

За словами правоохоронців, ще на початку лютого до них надійшло повідомлення від місцевого жителя. Потерпілий розповів, що коли він йшов через парк, його раптово вдарили зі спини по голові. Чоловік обернувся і побачив трьох невідомих. Після цього один з нападників продовжив наносити удари перехожому, а інший відбирав особисті речі.

Нападники забрали у потерпілого мобільний телефон та гаманець, а після цього втекли.

Чоловік звернувся за меддопомогою до лікарні. У нього медики констатували переломи, забійні рани повік та інші ушкодження. Написав тернополянин і заяву до поліції. Йому вдалося описати кривдників. Працівники кримінальної поліції проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили особи підозрюваних.

Одного з нападників уже взяли під варту. Це – житель Тернопільської області, 1994 року народження. Чоловік уже попадав у поле зору правоохоронців за крадіжки. Місце перебування двох інших встановлюється. Триває слідство.

Схожі статті