468×60
468×60

Чоловіка з амфетаміном піймали у Тернополі правоохоронці

amfetaminОдин грам рідкого амфетаміну виявили правоохоронці у мешканця обласного центру. За словами Андрія Шафранського, заступника начальника управління протидії наркозлочинності, під час відпрацювання Тернополя працівники поліції помітили чоловіка, з кишені якого стирчав шприц.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Під час поверхневого огляду у тернополянина знайшли пакетик зі слідами речовини білого кольору та голку від медичного шприца із залишками невідомої речовини.

Тернополянин зізнався, що в шприці амфетамін. Андрій Шафранський каже, що дану особу уже неодноразово притягували до відповідальності за крадіжки. Саме ними він заробляв гроші для купівлі наркотиків.

Сьогодні грам амфетаміну коштує приблизно чотириста гривень. Невідому речовину оперативники вилучили та передали на експертизу. Триває слідство відповідно до статті 309 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Схожі статті