468×60
468×60

У аварії на Тернопільщині загинуло двоє людей та травмувалися неповнолітні

4Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками надійшло до правоохоронців Тернопільського районного відділення поліції 5 серпня близько 9 години. У селі Почапинці зіткнулися легковий автомобіль та бус.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Тернопільського районного відділення поліції та ГУНП в області. Поліцейські з’ясували, що 20-річний тернополянин, водій автомобіля ВАЗ-2107 рухаючись автодорогою «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка» в бік Тернополя, не впорався з керуванням та виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся із автомобілем MERCEDES-Benz Sprinter. Кермувальник жигулів та неповнолітня 17-річна пасажирка загинули на місці пригоди. Ще двох неповнолітніх родичів загиблої – 15-річних хлопців направлено до Тернопільської обласної дитячої лікарні. У них лікарі діагностували струс мозку та численні забої. Медичну допомогу отримав і водій буса.
Транспорт з місця пригоди доставлені на спецмайданчик Тернопільського районного відділення поліції. У водія іномарки відібрано взірці крові на вміст алкоголю.
Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 3 ККУ. Триває слідство.
Загалом протягом вихідних на автошляхах області трапилося 8 ДТП, у яких травмувалося 12 осіб. Четверо людей загинули на місці автопригоди.

Схожі статті