468×60
468×60

Ще одне життя забрала річка Серет у Чорткові

 

utoplennya1У річці Серет, що проходить через Чортків, втопився чоловік, 1984 року народження. Він віддав своє життя, рятуючи дев’ятирічного хлопчика.

 

За словами заступника начальника Чортківського відділу поліції Віктора Василика, цього місяця це вже вдруге на тому ж самому місці гинуть люди. 11 липня під мостом потонув рибалка та дванадцятирічний хлопчик.

 

20 липня чергове життя забрала водяна стихія. Дитина відпочивала разом з мамою на березі річки. Хлопчик пішов купатися і раптово почав тонути. На допомогу малолітньому кинувся місцевий житель.

Йому вдалося виштовхнути дитину на мілину, але самому вибратися з водяного виру не вистачило сил.

 

Тіло загиблого дістали рятувальники. Віктор Василик каже, що місце, де полюбляють відпочивати чортківчани, не є офіційним пляжем.

Вздовж річки працюють рятувальники, але встежити за усіма не реально. Глибина річки у межах півтора-двох метрів, але саме під мостом утворюється коловорот, який затягує людей у ями.

 

Правоохоронці звертаються до людей не нехтувати елементарними правилами безпеки, не купатися в недозволених місцях, а Чортківська міська рада, в свою чергу, вживатиме заходів, щоб запобігти подібним нещастям.

 

Схожі статті