468×60
468×60

За допомогою чистого паспорта хотів легалізуватися в Україні громадянин Молдови, але працівники міграційної служби йому завадили

nelegalВ Управління Державної міграційної служби в Тернопільській області іноземець звернувся з метою отримання посвідки на тимчасове проживання в Україні. З поміж усіх документів, які він подав, співробітники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення звернули увагу на новенький закордонний паспорт.

Аби перевірити, чи настільки чистою є історія перебування чоловіка за кордоном, міграційники звернулися із відповідним запитом до Адміністрації Державної прикордонної служби.

Відповідь прикордонників підтвердила, що за допомогою нового паспорта, який він нещодавно оформив на батьківщині замість старого з відмітками про порушення правил перебування в нашій країні, іноземець хотів ввести в оману міграційну службу.

Таким чином, молдаванин шляхом отримання посвідки, прагнув легалізувати своє перебування в Україні. Порушника притягнуто до адміністративної відповідальності та зобов’язано в місячний термін покинути Україну.

Також минулого тижня нелегального мігрантів з Росії виявили в Козові, а громадянина Республіки Казахстан, який не виконав рішення про примусове повернення – на Борщівщині.

Схожі статті