468×60
468×60

П’яного водія чекає суворе покарання

dtp2Кермування у стані алкогольного сп’яніння службовим автомобілем розслідує інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області та служба внутрішньої безпеки.

21 листопада близько 19:20 водій службового автомобіля поліції “ШКОДА ОКТАВІЯ” на перехресті вулиць Збаразька-Злуки не впорався з керуванням, вилетів на узбіччя і забуксував у кучугурі снігу.

На місце ДТП приїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Водій на місці продув газоаналізатор «Драгер», який показав в крові порушника 3.0 проміле алкоголю, а це важка стадія сп’яння.

Після перевірки документів з’ясувалося, що керував службовим авто сержант поліції, помічник оперуповноваженого управління кримінальної поліції ГУНП в Тернопільській області. В органах внутрішніх справ правоохоронець працює з 2013 року.

На водія складено адміністративний протокол відповідно до ч. 1 ст. 130 КУпАП – керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння. Триває службове розслідування. За його результатами буде прийняте рішення щодо доцільності перебування порушника на займаній посаді в Нацполіції.

Схожі статті