468×60
468×60

Бути уважними на дорогах закликають усіх учасників руху правоохоронці Тернопільщини

dtp1Слизькі дороги та неуважність пішоходів – одна з причин аварійності на дорогах міста та області.

За добу 16 листопада трапилося п’ять дорожньо-транспортних пригод, дві з них внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Близько п’ятої ранку в Кременецький відділ поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими на об’їзній дорозі. При виїзді слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що водій автомобіля марки “ОПЕЛЬ-ОМЕГА” не врахував погодних умов, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із вантажівкою “ДАФ ФТ ХФ 105.460″.

В результаті ДТП водій легківки отримав тілесні ушкодження. Його не госпіталізовували.

Травму на дорозі отримав і працівник управління надзвичайних ситуацій. О 17:30 в Тернополі водій автомобіля «LEXUS LX 470», рухаючись вулицею Микулинецькою, здійснив наїзд на рятувальника, який допомагав регулювати дорожній рух. Потерпілого з забоями та гематомами доставили в травмпункт.

Із травмою грудної клітки, в стані алкогольного сп’яніння до лікарні швидкої допомоги потрапив житель обласного центру, 1873 року народження. Його близько 21:20 на проїжджій частині збив водій автомобіля «ФІАТ ДУКАТО».

По усіх дорожньо-транспортних пригодах триває слідство.

Схожі статті