468×60
468×60

Сім дорожньо-транспортних пригод трапилося другого листопада на дорогах Тернопільщини

dtpУ Заліщиках під колесами “фольксвагена” опинилася мешканка райцентру. За попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням і збив тридцятисемилітню збаражчанку.

Потерпіла переходила дорогу на пішохідному переході. Жінку з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, гематомою м’яких тканин голови та травмою ноги госпіталізували до лікарні. Водій попередньо тверезий. Триває слідство.

Ще одне повідомлення про аварію надійшло на лінію “102″ Лановецького відділення поліції. Додзвонювач повідомив, що водій автомобіля “Рено” переїхав йому ногу. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що даний факт дійсно мав місце. Кермувальник випадково травмував чоловіка, який стояв поблизу авто. Потерпілого з закритим переломом гомілкового ступеневого суглобу доправили в травматологічне відділення.

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими надійшло повідомлення від лікаря Збаразької райлікарні. На автодорозі Тернопіль-Збараж в селі Чернихівці водій автомобіля “ВАЗ 2101″ здійснив наїзд на чоловіка, 1973 року народження.

Останній переходив дорогу за межами пішохідного переходу. За попередніми даними, ділянка дороги, де трапилася аварія, неосвітлена.

Потерпілого зі струсом, рваною раною потилиці та в алкогольному сп’янінні госпіталізували в травматологічне відділення лікарні. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Причини ДТП встановить слідство.

Схожі статті