468×60
468×60

Неуважність пішоходів та водіїв – одна з причин ДТП

dtpЧотирнадцятилітній водій скутера “DELTA” збив перехожого. Дорожньо-транспортна пригода зареєстрована у Заліщиках, сьомого липня.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що неповнолітній, керуючи незареєстрованим двоколісним транспортом, допустив наїзд на місцевого мешканця. Тридцятичотирьохлітній чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, переходив проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Потерпілого з рваною раною лобної ділянки голови госпіталізували до лікарні. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

У Ланівцях зіткнулося два автомобіля. Дорожньо-транспортна пригода трапилася в райцентрі. Водій автомобіля “ВАЗ-21061″, житель Хмельницької області, здійснюючи поворот ліворуч, не пропустив автомобіль “RENO-LOGAN”, який їхав на зустріч.

В результаті удару до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм лобної ділянки голови потрапив чотирьохлітній пасажир з “ВАЗу”. Дитині надали меддопомогу без госпіталізації. Триває слідство.

Схожі статті