468×60
468×60

Два водія напідпитку стали винуватцями ДТП

dtpПовідомлення від невідомого про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими надійшло в Заліщицьке відділення поліції 28 червня о 1:45.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “ВАЗ-21099″ не впорався з керуванням та наїхав на бордюр. Внаслідок удару чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та ссадна тіла. Його госпіталізували до лікарні. За попередньою інформацією, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

О 2:05 на автодорозі Обхід міста Тернопіль в селі Гаї Гречинські зіткнулися автомобілі “МАN” та “SKODA Rapid”. Як стало відомо, водій вантажівки, рухаючись головною дорогою зі сторони вулиці 15 Квітня врізався у легківку. Водій “SKODA Rapid” виїжджав із другорядної дороги і не пропустив вантажівку.

В результаті ДТП кермувальника легкового авто бригада швидкої доправила у лікарню з саднами. За попередніми зовнішніми ознаками водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловікові надали меддопомогу без госпіталізації.

У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Обидві автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Схожі статті