468×60
468×60

“Опель-Вектра” та “Део-Ланос” не розминулися на вулиці Лесі Українки

dtp2Дорожньо-транспортна пригода трапилася у понеділок, 25 січня. Про неї у Тернопільський відділ поліції повідомила тернополянка близько 20:10.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце пригоди, застала там лише кермувальника “Део”. Водія з іншої автівки не було.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля “Опель-Вектра”, рухаючись вулицею Л.Українки, зіткнувся з автомобілем “Део-Ланос” при здійсненні маневру обгону. Останній їхав попереду в попутному напрямку та повертав ліворуч у один з дворів.

Водій “Опеля” підійшов до правоохоронців лише через годину. Чоловік заявив, що на момент аварії зібралося чимало людей і він злякався. Весь час був неподалік власної автівки. Після повернення чоловік пройшов медогляд, який показав, що він тверезий.

В результаті автопригоди до травмпункту бригада швидкої допомоги доправила водія “Део”. У нього черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Після огляду чоловіка відпустили.

Автівки, до з’ясування причин ДТП, помістили на арештмайданчик. Триває слідство.

Інформація про ще одного травмованого надійшла того дня від чергового інспектора ДПС. Правоохоронець повідомив, що в травмпункт за меддопомогою із закритим переломом лівої ключиці звернувся тернополянин. Травми чоловік отримав 23 січня в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася в Республіці Угорщина.

За попередньою інформацією, того дня близько 23:30 водій мікроавтобуса “Мерседес Спринтер”, рухаючись автострадою, неподалік Будапешту не впорався з керуванням і як результат – автівка перекинулася, а пасажир- тернополянин отримав травми.

Дану автопригоду зареєстрували компетентні служби Угорщини. Причини аварії встановить слідство.

Схожі статті